Motala Verkstad Group
– din tillförlitliga industripartner

Hos Motala Verkstad Group (MVG) förstår vi betydelsen av tillförlitliga industriella lösningar. Vår expertis inom bearbetning, tillverkning och avancerad svetsning av tunga och medeltunga industriella system gör oss till en idealisk industripartner för en rad olika behov.

Som industripartner strävar vi efter att ständigt utveckla vår service och kapacitet för att kunna erbjuda dig bästa möjliga industrilösning.

Om oss på MVG

Vi strävar efter en framtid där våra prestationer skapar positiv inverkan för både våra kunder och planeten.

Motala Verkstad Group kombinerar en rik industrihistoria med en modern vision för hållbar utveckling. Vi är idag en ledande industripartner inom bearbetning, tillverkning och avancerad svetsning, med verksamhet som sträcker sig från Motala till Västerås och Kristinehamn.

Vårt engagemang för människor och miljö, tillsammans med vår tekniska expertis och vårt historiska arv, gör oss till en pålitlig och ansvarsfull partner i den industriella sektorn.

MVG består av:

Mångsidig och teknisk kapacitet

Din produktionspartner inom svetsning och bearbetning

Expertis inom svetsning

Vår breda kompetens inom svetsning omfattar metoder som MIG, MAG, TIG och MMA. Hela koncernen har svetscertifiering enligt ISO 1090, 15085, 3832 och samtliga svetsoperatörer är godkända enligt SS EN-287-1. Vi svetsar i flera olika material, bland annat svartplåt, rostfritt, aluminium och titan.

Specialister på bearbetning

Våra avancerade bearbetnings- och plåtbearbetningstjänster spänner från fräsning till långhålsborrning och 3D-scanning. Med toppmoderna maskiner kan vi utföra bearbetning av flera olika material och detaljer med precis precision, och vi tar oss an både enstycks- och serietillverkning.

Senaste nytt hos Motala Verkstad Group

Att arbeta i verkstaden på Motala Verkstad Group är spännande och utvecklande

Att arbeta i verkstaden på Motala Verkstad Group är en spännande och utvecklande upplevelse för den som vill arbeta med händerna och ha möjlighet att utvecklas inom teknikområdet. Här är några skäl till varför det …

Ledigt jobb-Maskinoperatör till LMV

PLATS Lidköping SISTA ANSÖKAN 2023-04-15 Lidköpings Mekaniska Verkstad (LMV) ingår i Motala Verkstad Group-koncernen (MVG), som är ett av Sveriges äldsta verkstadsföretag med rötter som sträcker sig så långt tillbaka som 1822. Vi har en …

Jag är stolt över mitt arbete som CNC-svarvare och den viktiga roll jag spelar i tillverkningsprocessen

Mitt namn är Göran och jag har jobbat på Sjölanders – A part of MVG i snart 30 år och trivs otroligt bra med både kollegor och med arbetsuppgifterna jag har. Jag vill gärna dela med mig …

Kontakta oss

Vi är alltid redo att hjälpa er vidare!

Jag vill diskutera:


  Adress

  MVG AB
  Linjegatan 14
  591 29 Motala Sverige

  Telefon

  +46 (0)141–22 99 00

  E-post

  info@mvg.se

  Kontakta oss