VÄLKOMMEN TILL

MOTALA VERKSTAD

Välkommen till

Motala Verkstad

Motala Verkstad – En historia av över 200 år och en framtid i ständig utveckling.

Vi är stolta över att vara en av Sveriges äldsta verkstadsföretag och en pålitlig leverantör av högkvalitativa mekaniska produkter och service. Vi har alltid varit i framkant när det gäller att erbjuda en bred palett av komplexa mekaniska produkter, och vi strävar ständigt efter att bibehålla denna ställning i framtiden.

Den främsta faktorn bakom våra framgångar är våra skickliga medarbetare, som bär med sig en stark stolthet över att vara en del av Motala Verkstad. Vi tar på oss avancerade och utmanande uppdrag från våra kunder, och vi är imponerade av våra medarbetares engagemang och expertis. På Motala Verkstad ser vi inga hinder, endast lösningar, och vi är fullt fokuserade på att ge den bästa servicen möjligt. Oavsett arbetsroll har varje medarbetare en avgörande roll i vårt företag, och detta skapar en dynamik som har varit nyckeln till vår framgång.

Vi är medvetna om att bevara vår höga kompetens bland medarbetarna är avgörande för vår framtid. Idag råder det brist på maskinoperatörer och tekniker, och vi strävar efter att samarbeta nära med skolor för att inspirera unga människor att välja en karriär inom verkstadsindustrin. Vi vill förmedla att detta arbete är både kreativt och ansvarsfullt samtidigt som det ger utrymme för personlig utveckling och balans i livet.

På Motala Verkstad är vi med och bidrar till en bättre värld genom effektiv tillverkning och reparation av produkter, vilket minskar behovet av nyproduktion och därmed minskar vår miljöpåverkan. Framåt vill vi expandera vårt engagemang inom energisektorn med en särskild fokus på vind- och vågkraft. Vi brinner för hållbarhet och miljö och väljer våra samarbetspartners noggrant för att göra en positiv skillnad.

Vi ser framtiden med spänning och förväntan. Tekniken utvecklas snabbt, och globaliseringen kräver ökad lyhördhet och flexibilitet i affärssamarbeten inom energi, försvar, livsmedel och infrastruktur. Vi har lärt oss mycket genom våra erfarenheter av upp- och nedgångar, och vi är fast beslutna att fortsätta vara en pålitlig partner för både våra nuvarande och framtida kunder. Med våra över två sekel av erfarenhet och en bred kompetens är vi stolta över att vara en av Sveriges ledande företag inom högkvalitativa mekaniska produkter, och vårt rykte för överlägsen kvalitet är något vi aldrig kommer att kompromissa med.

Kontakta oss

Försäljning
Kommer inom kort

Ekonomi
Cecilia Lundén
cecilia.lunden@mvg.se
0141-22 99 13

Ledningsgrupp

VD Maria Bogren maria.bogren@mvg.se 0739-209902

Försäljning Mathias Haglund mathias.haglund@mvg.se 0736-334517

Produktion Claes Wahlström claes.wahlstrom@mvg.se 0739-209968

Inköp Cecilia Lundén cecilia.lunden@mvg.se 0739-209913

Kontakta oss

Vi är alltid redo att hjälpa er vidare!

Jag vill diskutera:


  Adress

  AB Motala Verkstad
  Linjegatan 14
  591 29 Motala Sverige

  Telefon

  +46 (0)141–22 99 00

  Kontakta oss