Plåtbearbetning

I våra rymliga lokaler så erbjuder MVG plåtbearbetning av mycket stora detaljer, men även små så klart. Vi har en komplett utrustning för plasma- och gasskärning, klippning, rundvalsning och kantbockning. Möjligheterna hos MVG är stora och vi tar gärna emot din förfrågan här via vår hemsida.

MVG har under många års tid byggt sig ett stort och känt namn i branschen. Detta genom många långsiktiga och fina affärsrelationer med hög kvalitet och god service. Vi samarbetar med företag runt om i hela Sverige och Europa. Inget uppdrag är för enkelt eller för svårt för oss när det handlar om plåtbearbetning – vi kan lösa det mesta av dina önskemål!

Vad är en plåtbearbetning?

Plåtbearbetning handlar oftast om att plåten, med hjälp av olika maskiner och verktyg, skall skäras, bockas, ytbehandlas och monteras. Valsning, djupdragning, skärning, pressning och rullbockning är exempel på metoder som används för att forma en plåt.

Varför ska du välja MVG för plåtbearbetning?

MVG är ett känt företag inom den tillverkande industrin i Sverige och har mycket lång erfarenhet av plåtbearbetning. Vår kunniga personal utför din beställning oavsett om det är en mindre order eller en stor volymbeställning. Hos oss får du en slutprodukt som uppfyller dina höga förväntningar när det handlar om plåtbearbetning.

Du kan med andra ord känna dig trygg med att anlita MVG för ditt arbete och hos oss får du en kontaktperson som leder dig genom hela arbetsprocessen från start till slut.

Om du är nyfiken på MVG och vill skicka in en förfrågan till vårt kontor så är du varmt välkommen att göra det via vår hemsida. Du hittar våra kontaktuppgifter här.

Vi hoppas att du blir nöjd och att du väljer MVG för din plåtbearbetning. Tveka inte på att höra av dig om du har några frågor gällande ditt uppdrag!

Kontakta oss

Vi är alltid redo att hjälpa er vidare!

Jag vill diskutera:


    Kontakta oss