Ytbehandling

Hos MVG kan du få en riktigt bra ytbehandling och i våra ytbehandlingslokaler kan vi utföra både grundmålning och lackering. Genom våra partners kan vi även säkerställa eloxering, betning och varmförzinkning.

 

När du väljer att samarbeta med MVG så garanterat vi en hög kvalitet och en god service genom hela arbetsprocessen.

 

Vad innebär en grundmålning?

Grundmålning skall framför allt utföras på ytor som inte varit målade tidigare. Om området varit målat tidigare så behöver man normalt sett inte grunda detta om det befintliga färgskiktet är intakt. En grundmålning gör att täckfärgen fäster bättre och gör underlaget vattenavvisande, vilket minskar risken för eventuella fuktskador.

Här bör man vara extra noga kring utsatta ställen och våra ytbehandlingsspecialister tänker på allt och utför din grundmålning på ett professionellt sätt.

 

Vad innebär en lackering?

 

Lack är en lösning av naturhartser eller plast och flyktiga lösningsmedel såsom olja, eller vatten i vattenbaserade lacker. Lack används som en färglös substans eller innehåller pigment för att få en önskad effekt. Det finns även metoder för lack i pulverform utan lösningsmedel. En lackering ger en fin yta och motverkar mekaniskt slitage. Lackning utförs som en skyddande eller dekorativ ytbehandling på de flesta material. En industriell ytbehandling utförs oftast genom sprutning.

 

Varför ska jag anlita MVG för ytbehandling?

 

MVG har under många års tid byggt upp ett högt förtroende bland kunder runt om i Sverige. Hos MVG får du en bra ytbehandling på din produkt och vi garanterat högsta möjliga kvalitet och service till dig som kund.

 

Önskar du få ett prisförslag på din ytbehandling så rekommenderar vi dig att kontakta oss via hemsidan. Du hittar våra kontaktuppgifter här.

 

Tack för att du väljer MVG för din ytbehandling och vi hoppas du blir riktigt nöjd med vårt arbete. Tveka inte att höra av dig om du har några frågor!

Kontakta oss

Vi är alltid redo att hjälpa er vidare!

Jag vill diskutera:


    Kontakta oss