Svetsning

Om du behöver hjälp med svetsning så har du hamnat rätt! MVG utför svetsning och arbeten genom MIG, MAG, TIG, MMA och alla våra erfarna svetsoperatörer är godkända enligt SS EN-287-1. MVG har svetscertifiering enligt ISO 1090, 15085 och 3832. Förutom svartplåt utför vi även svetsning i rostfritt och aluminium, men har också kompetens att svetsa i titan. Vi kan med andra ord ta oss an ett brett omfång av uppdrag och med vår breda kompetens kan vi säkerställa att du som kund blir nöjd med slutresultatet.

MVG har under en lång tid gjort sig kända för sitt namn och detta är tack vare en god service, långsiktiga affärsrelationer och fina resultat på arbeten som kräver hög precision.

I detta stycke kommer vi gå igenom ett par olika svetsningsmetoder:

TIG-svetsning

TIG-svetsning står för “Tungsten Inert Gas” och är en metod med en koncentrerad ljusbåge. TIG-svetsningen innebär att man har en beständig elektrod i volfram eller en volframlegering. TIG-svetsen är en relativt liten maskin men med en stor uteffekt.

MIG/MAG-svetsning

MIG/MAG-svetsning är den svetsmetod som ökar mest i användning runt om i världen. Anledningen till detta är metodens höga produktivitet och att den är enkel att automatisera. MIG/MAG är idag den mest använda svetsmetoden i Europa.

MMA-svetsning

En MMA-svetsning brukar också kallas för pinnsvetsning eller MMB-svetsning. MMA betyder Metal Arc Welding och är den mest använda svetsmetoden runt om i världen.

Om du är på jakt efter ett pålitligt företag för din svetsning så har du hamnat rätt. Hos MVG levererar vi med kvalitet och hög precision. Om du önskar ett prisförslag på ditt uppdrag så är du varmt välkommen att kontakta oss. Du hittar våra kontaktuppgifter här.

Vi önskar dig varmt välkommen till MVG, framtidens verkstad. Tack för att du väljer att anlita oss för din svetsning!

Kontakta oss

Vi är alltid redo att hjälpa er vidare!

Jag vill diskutera:


    Kontakta oss