Långhålsborrning

Här på MVG har vi förmågan att utföra långhålsborrning på detaljer upp till 24 meter. Långhålsborrningen utförs med mycket hög precision, främst på detaljer inom det marina segmentet. Ingen långhålsborrning är för krånglig eller för enkel för oss – vi tar oss gärna an ditt uppdrag.

MVG är en av marknadens bredaste och starkaste leverantörer inom långhålsborrning. Våra kunder kräver ofta mer än bara en långhålsborrning och man vänder sig oftast till oss för att vi är en långsiktig och stark partner. Vi ser alltid till att leverera i rätt tid och med hög precision så att vi uppfyller de högt ställda kvalitetskraven. Förutom långhålsborrning kan vi även erbjuda tjänster som svarvning och fräsning, i de allra flesta typer av material.

MVG erbjuder dig individuella lösningar för långhålsborrning i vår produktionsanläggning i Motala. Om du vill veta mer om vår långhålsborrning så rekommenderar vi dig att ta kontakt med oss här på hemsidan eller på telefonnummer 0141-22 99 00. Vi besvarar alltid våra kunders förfrågningar i en skyndsam takt och hjälper er gärna med er framtida långhålsborrning.

Vi önskar dig varmt välkommen till MVG!

Kontakta oss

Vi är alltid redo att hjälpa er vidare!

Jag vill diskutera:


    Kontakta oss