Fräsning

I vår stora maskinpark kan vi även utföra många typer av fräsningsarbeten. Detta gäller på de allra flesta typer av detaljer och material. Fräsningen kan vi utföra med en mycket hög precision med hjälp av våra CNC- och fleroperationsmaskiner. Om du är i behov av fräsning så har du hamnat rätt – här på MVG kan du får du arbetet utfört på bästa sätt.

Vår fräsning utförs av professionella hantverkare och våra tekniskt sofistikerade maskiner möjliggör en exakt och effektiv fräsning av arbetsstycken tillverkade i olika typer av material.

MVG har många års erfarenhet av CNC-fräsning och utför detta arbete med högsta kvalitet och precision. Våra kunder finns över hela landet och runt om i världen och vi har gjort vårt namn stort på grund av vår tillverkning av detaljer utförs med en hög finish och noggrannhet.

MVG klarar av alla typer av uppdrag – inget är för krångligt eller för enkelt för oss. Vi tar oss an allt från enstycks- och prototyptillverkning men även större serietillverkningar.

Hur fungerar en CNC-fräsmaskin?

 

De flesta CNC-fräsmaskinerna är datorstyrda vertikala fräsar med en förmåga att förflytta spindeln vertikalt längs Z-axeln. I kombination med användningen av koniska verktyg förbättras fräsprecisionen utan att påverka hastigheten, vilket ger ett kostnadseffektivt alternativ.

Är du sugen på att veta mer? Kontakta oss på MVG här.

MVG erbjuder långsiktiga affärsrelationer inom CNC-fräsning där våra kunders behov styr verksamheten, helhetslösningar och god teknisk kunskap med moderna metoder. Vi välkomnar dig att ta kontakt med oss när ni är i behov av våra tjänster och vill veta mer om vår fräsning och hur den går till i praktiken.

Här kan du ta kontakt med oss och boka ett möte med oss. Vi besvarar alla våra förfrågningar så skyndsamt som vi bara kan. Varmt välkommen!

Kontakta oss

Vi är alltid redo att hjälpa er vidare!

Jag vill diskutera:


    Kontakta oss