Svarvning

Tack vare vår stora maskinpark så kan vi utföra svarvning på de allra flesta typer av detaljer och material. Vi utför själva svarvningen på stora och även små detaljer med en enormt hög precision, detta med hjälp av våra fantastiska CNC-maskiner.

MVG jobbar med tillförlitliga maskiner för att kunna ge våra kunder en hög kvalité och driftsäkerhet. Vi kan erbjuda allt från mindre till större volymer inom svarvning.

Hur fungerar en CNC-svarvning?

En CNC-svar är en datorstyrd eller numeriskt styrd verktygsmaskin. Ordet CNC står för Computerized Numerical Control. I en CNC-svarvning kan man hantera detaljer både två- och tredimensionellt, vilket skapar oändliga möjligheter inom skärande bearbetning. CNC-svarvning är idag den metod som kanske är populärast vid tillverkning av runda detaljer och används på många mekaniska verkstäder runt om i världen.

Behöver du en CNC-svarvning och en enhetlig och automatisk tillverkning av komplicerade detaljer? Då har du hamnat hos rätt leverantör, MVG. Skicka in en offertförfrågan här.

Hur går en svarvning till?

När man jobbar med en CNC-svarvning så har man en grund i en ISO-kod som är en typ av förkortning för olika typer av kommandon till maskinen. En dator i CNC-svarven tolkar upp koderna och ger maskinen rätt typ av kommando för att kunna tillverka detaljen och för att kunna utföra en bra svarvning.

Numera kan även datorn i CNC-svarven skriva koden, det kallas dialogprogrammering. Du kan även använda ett CAD/CAM-program i en extern dator för att ta fram en specifik ritning och skapa operationerna som skall utföras under svarvningen.

Vi önskar dig välkommen till MVG och hoppas att vi kan hjälpa dig på vägen med ditt jobb. Inga jobb är för små eller för stora för oss, vi tar oss gärna en titt på dina önskemål.

Här kan du kontakta oss på MVG. Varmt välkommen!

Kontakta oss

Vi är alltid redo att hjälpa er vidare!

Jag vill diskutera:


    Kontakta oss