Bred kompetens inom svetsning

MVG erbjuder omfattande expertis inom svetsning, inklusive MIG svetsning, TIG svetsning, och MMA svetsning. Med vår omfattande erfarenhet och certifiering enligt ISO 1090, 15085, och 3834, garanterar vi högkvalitativa svetslösningar för en mängd olika material, inklusive svartplåt, rostfritt stål, aluminium och titan.

Vi möter dina behov

Hög precision av svetsning med flera tekniker

TIG svetsning

TIG svetsning, eller ”Tungsten Inert Gas” svetsning, utmärker sig för sin förmåga att skapa starka och rena svetsar med hjälp av en koncentrerad ljusbåge. Vår TIG svetsningsteknik, som använder elektroder i volfram eller volframlegering, är idealisk för precisionssvetsning av tunna material, vilket gör den till ett utmärkt val för krävande applikationer.

MIG/MAG svetsning

MIG/MAG svetsning är känd för sin effektivitet och flexibilitet, vilket gör den till den mest populära svetsmetoden i Europa. Tack vare dess höga produktivitet och enkelhet är denna teknik särskilt lämplig för automatiserade processer. På MVG använder vi MIG/MAG svetsning för en rad olika applikationer, från enkla konstruktioner till mer komplexa svetsbehov.

MMA svetsning

MMA svetsning, även känd som pinnsvetsning eller MMB svetsning, är en traditionell metod som är särskilt känd för dess mångsidighet och styrka. MMA svetsning är idealisk för en mängd olika miljöer och material, vilket gör den till en pålitlig metod för allsköns svetsprojekt.

Hög precision av svetsning med flera tekniker

Om du behöver hjälp med svetsning eller önskar diskutera ett projekt, tveka inte att kontakta oss. Vårt team av experter är här för att erbjuda rådgivning, support och skräddarsydda lösningar som uppfyller dina specifika behov.

Svetslösningar av högsta kvalitet

Certifierade svetsoperatörer med lång erfarenhet

På Motala Verkstad Group är vi stolta över våra certifierade svetsoperatörer, som alla är godkända enligt SS EN-287-1. Vår personal har den expertis och erfarenhet som krävs för att leverera svetslösningar av högsta kvalitet. Genom åren har vi på MVG byggt upp långsiktiga affärsrelationer baserade på god service, tillförlitlighet och fina resultat på arbeten som kräver hög precision.

Andra tjänster hos Motala Verkstad Group

Utöver vår expertis inom svetsning erbjuder vi ett brett utbud av andra industriella verkstadstjänster. Några av dessa är plåtbearbetning, fräsning, svarvning och långhålsborrning. Vår mångsidighet och kapacitet att leverera kompletta lösningar gör oss till din ideala partner för alla typer av verkstadsprojekt.

Referenser & Samarbetspartners

Kontakta oss

Vi är alltid redo att hjälpa er vidare!

Jag vill diskutera:


  Adress

  MVG AB
  Linjegatan 14
  591 29 Motala Sverige

  Telefon

  +46 (0)141–22 99 00

  E-post

  info@mvg.se

  Kontakta oss