Välkommen till Sjölanders Mekaniska

Vi är experter på tillverkning av stora och komplexa produkter med fokus på svetsning, maskinbearbetning och montage. Tack vare interna resurser för skärning, kapning, valsning och bockning säkerställer vi en effektiv och heltäckande produktionsprocess.

Specialister inom produktionsanpassning

Om oss på Sjölanders Mekaniska

Utöver vår expertis inom svetsning erbjuder vi ett brett utbud av andra industriella verkstadstjänster. Några av dessa är plåtbearbetning, fräsning, svarvning och långhålsborrning. Vår mångsidighet och kapacitet att leverera kompletta lösningar gör oss till din ideala partner för alla typer av verkstadsprojekt.

Varför Sjölanders Mekaniska

Strategiska partnerskap med underleverantörer

Vi bygger starka och långsiktiga partnerskap med underleverantörer, särskilt inom områden som ytbehandling och värmebehandling. Denna strategi gör oss till en komplett helhetsleverantör inom legotillverkning och säkerställer att varje aspekt av din produkt når högsta kvalitet.

Teknisk kompetens och ingenjörsstöd

Behöver du beräknings- och konstruktionsarbete? Vi erbjuder den expertis du behöver genom samarbete med lokala ingenjörsföretag. Vårt dedikerade team har kunskapen och erfarenheten att omsätta dina idéer till konkreta lösningar.

Omfattande kontroll, mätning och testning

Vi investerar i kvalitetskontroll genom att ha egen personal för olika metoder inom oförstörande provning (NDT), men vi tillhandahåller också kontrollmätning och protokollföring av
produkter vid leverans. Dessutom samarbetar vi med pålitliga tredjepartsleverantörer för att säkerställa högsta standarder och kvalitet i våra produkter.

Sjölanders Mekaniska AB är din partner för avancerad tillverkning och leverans av högkvalitativa produkter. Kontakta oss idag för att diskutera dina behov och låt oss skapa lösningar som tar din verksamhet till nya höjder.

Kontakta oss

Produktion

Försäljning

Christina Hjalmarsson Laine
christina.laine@mvg.se
021-19 65 77

Kontakta oss

Vi är alltid redo att hjälpa er vidare!

Jag vill diskutera:


    Adress

    Sjölanders Mekaniska Navigatörgatan 6
    SE–721 32 Västerås
    Sverige

    Kontakta oss