Service Broar & Infrastruktur

MVG har en lång erfarenhet av att bygga och underhålla broar.
Motala Verkstad har tills idag byggt cirka 90 % av Sveriges öppningsbara broar, vilket är ett arv vi är enormt stolta över att förvalta vidare.
Vårt erbjudande består idag av projektledning, service och underhåll av framförallt stålbroar samt tillverkning och service av mekanismer för öppningsbara broar.

MVG är certifierade för att utföra svetsarbeten på bro-konstruktioner vilket ger oss möjlighet att erbjuda en bred variation av servicetjänster.

Varför ska ni anlita MVG för service av broar & infrastruktur?

Vi har under många års tid byggt upp ett stort och högt förtroende runt om i vårt avlånga land och Norden, detta mycket tack vare vår goda service och höga kvalitet i varje utfört arbete.

Om du väljer att anlita MVG för service av broar & infrastruktur så kan vi garantera högsta möjliga kvalitet och service till dig som beställare. Du är varmt välkommen att kontakta oss för en första kontakt.

Vilka är MVG?

MVG står för Motala Verkstad Group och är en sammankoppling av ett par företag som exempelvis Blue Future, Motala Verkstad, Sjölanders och Lidköpings Mekaniska. MVG grundades redan år 1822 av Baltzar von Platen och har haft stor betydelse för utvecklingen av den svenska industrin. Alla företag som ingår i koncernen har bred och hög kompetens inom sina respektive områden, vilket kan vara skönt för dig som kund att veta om.

Vi tackar för att du besökt vår hemsida och hoppas du anlitar oss när du behöver hjälp med service av broar och infrastruktur. Lämna gärna in en förfrågan här på vår hemsida eller ring in till en av våra projektledare för att få rätt hjälp. Vi hjälper er mer än gärna!

Klicka här för att skicka in en förfrågan.

MVG tackar för ert förtroende!

Kontakta oss

Vi är alltid redo att hjälpa er vidare!

Jag vill diskutera:


    Kontakta oss