Projektledning

Här på MVG har vi stor erfarenhet av att arbeta mot högt ställda krav på såväl kvalitet, leveransprecision, ekonomi som dokumentation.

För att säkerställa att vi uppfyller kraven tillhandahåller vi kvalificerade projektledartjänster som en del av vårt serviceerbjudande.

Detta borgar för en god kommunikation och hög kvalitet i alla våra projekt.

Varför ska jag anlita MVG för projektledning?

MVG har under många års tid byggt upp ett stort och högt förtroende runt om i Sverige. Mycket tack vare sin goda service och höga kvalitet. Om du väljer att anlita en projektledare via MVG så vågar vi garantera högsta möjliga kvalitet och service till dig som kund.

Vill du ha ett prisförslag för projektledning så är du varmt välkommen att kontakta oss här via hemsidan. Du kan hitta våra kontaktuppgifter här.

Vilka är MVG?

MVG står för Motala Verkstad Group och är från början ett företag från enbart Motala. Företaget grundades av en herre vid namn Baltzar von Platen under år 1822. MVG har sedan dess haft ett stort inflytande på den svenska industrin och den utveckling som varit under dessa år.

Idag består MVG av flera företag och är en stor verkstadskoncern. Under 2014 slogs flera företag ihop, när företag som Blue Future, Motala Verkstad, Sjölanders och Lidköpings Mekaniska gick ihop tillsammans. Dessa företag har i sin tur en lång historia i branschen och är ledande inom sin sak.

MVG är marknadsledande och en stark spelare som man verkligen kan räkna med fullt ut. Vi kommer alltid satsa på att bidra till en positiv utveckling av vår industri.

Om du vill samarbeta med ett företag som har en hög kompetens så är MVG rätt företag för dig. 

Stort tack för att du besökt vår hemsida och ifall du behöver hjälp med projektledning så är du varmt välkommen att lämna in en förfrågan till oss. Om det dyker upp frågor så behöver du inte tveka på att slå en signal, vi hjälper Er mer än gärna. 

Klicka här för att lämna in en förfrågan och för att beskriva dina önskemål gällande projektledning. MVG tackar för ditt förtroende!

Kontakta oss

Vi är alltid redo att hjälpa er vidare!

Jag vill diskutera:


    Kontakta oss