Möt våra medarbetare

Jag trivs mycket bra på LMV efter så många år. Företaget har gett mig möjligheter att utvecklas och har fått möjligheter att ta ansvar för mitt maskinområde att hålla god ordning och göra ett bra jobb. Kamratandan är viktig och känner att det är ett bra arbetsklimat bland oss.

Christer Sundberg, operatör

Jag har varit på LMV 5 år och kommer från koncernens tidigare dotterbolag och stormtrivs. Bra stämning bland oss och gärna lätt för ett gott skratt som gör att arbetsglädjen höjs. Jag får möjlighet att rotera på flera avdelningar där behov uppstår och då blir lite variationer på arbetet.

Kjell Svensson, operatör

Det bästa med att jobba på Sjölanders är att jag har ett självständigt arbete. Jag programmerar och kör maskiner samt säkerställer kvalitén på detaljerna. Tre andra bra saker med Sjölanders är att jag har de bästa arbetskollegorna! Men även Sjölanders gedigna historia samt att man kan utvecklas inom företaget.

Vedran Kutic, operatör

Jag har jobbat på Motala Verkstad i totalt 4 år och jag stortrivs främst med vänskapen mellan arbetskamraterna, skämten och att alla hjälper varandra .

Att få jobba för ett så anrikt företag som AB Motala Verkstad gör mig stolt och miljön, variationen och den extrema noggrannheten passar mig perfekt!

Jag har jobbat inom industri och verkstad sedan jag var 18 år och kan inte tänka mig att jobba med något annat. Man har dessutom möjlighet att känna sig extra fin när man kommer hem och får klä upp sig efter att man jobbat och blivit skitig och oljig i verkstaden, då uppskattar man fritiden på ett annat sätt tycker jag

Helene Pripp, operatör

Kontakta oss

Vi är alltid redo att hjälpa er vidare!

Jag vill diskutera:


    Kontakta oss