Industriservice

MVG har de senaste åren arbetat inom segmentet Industriservice vilket avser resursstöd till framförallt ingenjörs- och utvecklingsföretag men även industriella partners som resursutjämning.

Med vår gedigna erfarenhet från tungt mekaniskt arbete samt omfattande lösningar för teknisk dokumentation bidrar vi till att säkerställa ett kostnadseffektivt montage för såväl prototyptillverkning som serietillverkning och allt där emellan.

Vilka är MVG?

MVG är en stor verkstadskoncern som idag är en sammankoppling av företag som Blue Future, Motala Verkstad, Sjölanders och Lidköpings Mekaniska. Dessa företag har en bred och hög kompetens inom sina respektive områden. Idag är MVG marknadsledande inom sina segment och fortsätter resan framåt för varje år som går.

Företaget startades redan år 1822 av Baltzar von Platen och har sedan dess haft en stor betydelse för den industriella utvecklingen i Sverige. Detta mycket tack vare en god service och hög kvalité i varje enskilt uppdrag.

Om du är på jakt efter någon som kan ta hand om industriservice så rekommenderar vi att du kontaktar oss på MVG. Du kan klicka här för att lämna in en förfrågan. Det går även bra att ringa in till oss på 0141-22 99 00.

 

Vi tackar för ditt förtroende och tveka inte på att höra av dig ifall det dyker upp några frågor längs vägen.

 

Kontakta oss

Vi är alltid redo att hjälpa er vidare!

Jag vill diskutera:


    Kontakta oss