Hydroservice

Inom MVG sträcker sig erfarenheten inom vattenkraftservice tillbaka till början av 1900talet, ett arv som vi förvaltar genom att även fortsättningsvis tillhandahålla högkvalitativ service inom såväl stor- som småskalig vattenkraft.

Vårt serviceerbjudande innefattar såväl montage som maskinering och svetstjänster.

Med vårt omfattande verktygslager kan vi tillhandahålla lösningar som optimerar arbetsflöden ute på site.

Vilka är MVG?

MVG står för Motala Verkstad Group och är en anrikt företag som är byggt från grunden i Motala. MVG grundades under 1822 av Baltzar von Platen och har haft ett stort inflytande på den industriella utvecklingen i vårt avlånga land. Motala Verkstad Group är idag en stor koncern och en koppling av tre företag som slogs ihop under 2014. Dessa företag heter Motala Verkstad, Blue Future, Sjölanders och Lidköpings Mekaniska. Varje företag har en lång historia och ett långt förflutet inom den svenska industrin och är idag stark spelare och leder marknaden inom sina respektive områden. 

 

Motala Verkstad Group är en stor verkstadskoncern med bred och hög kompetens inom avancerad svetsning, tillverkning och montage av tunga och medeltunga industriella system samt produkter. 

 

Vi tackar för att du besökt oss och behöver du hjälp med hydroservice så är du varmt välkommen att kontakta oss. Tveka inte på att höra av dig ifall det dyker upp några frågor längs vägen. Vi finns här för dig!

Klicka här ifall du behöver hjälp med hydroservice. Det går även bra att ringa in till oss eller mejla in till oss. Tack!

Kontakta oss

Vi är alltid redo att hjälpa er vidare!

Jag vill diskutera:


    Kontakta oss