Välkommen till Blue Future

Vårt arbete är baserat på erkänd kompetens och erfarenhet inom sektorn för marin framdrift, vilket utgör grunden i vår verksamhet. Idag är Blue Future en komplett servicepartner inom de flesta industriella segment.

Med rötter i maritim industri

Vår historia

Blue Future grundades 2017 och vi är stolta över att få bygga vidare på det lokala arvet inom såväl fartygsframdrift som vattenkraft. Genom åren har vi växt och utvecklats, alltid med fokus på att leverera högkvalitativa tjänster och produkter till våra kunder. Våra rötter är djupt rotade i den maritima industrin, och vi är stolta över att ha byggt ett starkt rykte som en pålitlig partner.

Tjänster hos Blue Future

Vi erbjuder ett brett utbud av tjänster som alla är utformade för att möta de specifika behoven inom den marina sektorn. Våra tjänster inkluderar:
 • Projektledning: Vi erbjuder projektledningstjänster för att säkerställa att alla delar av ditt projekt hanteras effektivt och professionellt.
 • Skadebedömningar: Våra experter utför noggranna skadebedömningar för att identifiera och analysera problemområden snabbt och exakt.
 • Reparationer och förebyggande underhåll: Vi genomför både akuta reparationer och regelbundet förebyggande underhåll för att hålla din utrustning i toppskick.
 • Svetsning och slipning: Våra kvalificerade tekniker utför professionell svetsning och slipning för att säkerställa hållbara och exakta resultat.
 • Maskinering: Vi erbjuder avancerad maskinering för att tillverka och bearbeta komponenter med hög precision.
 • On-site service: Vårt team är tillgängligt för on-site service, vilket innebär att vi kan åka ut och genomföra arbete på plats.
 • Kvalitetsdokumentation: Vi tillhandahåller omfattande kvalitetsdokumentation för att säkerställa att alla våra tjänster uppfyller de högsta standarderna.

Kontakta oss

Produktion

Försäljning

Christina Hjalmarsson Laine
christina.laine@mvg.se
021-19 65 77

Kontakta oss

Vi är alltid redo att hjälpa er vidare!

Jag vill diskutera:


  Adress

  Sjölanders Mekaniska Navigatörgatan 6
  SE–721 32 Västerås
  Sverige

  Kontakta oss