Mitt namn är Göran och jag har jobbat på Sjölanders – A part of MVG i snart 30 år och trivs otroligt bra med både kollegor och med arbetsuppgifterna jag har. Jag vill gärna dela med mig av mina erfarenheter av att arbeta med CNC-svarvning. Som CNC-svarvare är jag ansvarig för att producera högkvalitativa metalldelar och komponenter med hög precision och enastående finish.

CNC-svarvning är en avancerad teknik som används för att skära, forma och bearbeta metaller till specifika geometrier och toleranser. Detta görs med hjälp av datorstyrda maskiner som kan utföra flera olika operationer samtidigt.

Som CNC-svarvare är det viktigt att ha en djupgående förståelse för maskinens funktioner och kunna läsa tekniska ritningar för att kunna producera delar som uppfyller kundens specifika krav. En annan viktig faktor är att kunna välja rätt verktyg, skärhastighet och skärvätska för att säkerställa att delarna bearbetas effektivt och med högsta kvalitet.

Jag är stolt över mitt arbete som CNC-svarvare och den viktiga roll jag spelar i tillverkningsprocessen. Det kräver en kombination av teknisk kompetens, noggrannhet och kreativitet för att skapa högkvalitativa delar och komponenter som uppfyller kundens krav.

Om du har några frågor om CNC-svarvning eller är intresserad av att lära dig mer om denna teknik, tveka inte att kontakta oss. Vi delar gärna med oss av erfarenheter och kunskaper!

Vänliga hälsningar Göran,

Kontakta oss