Vi är stolta över att vara en av de ledande verkstadsföretagen i Sverige och vi har byggt ett rykte för högkvalitativa tjänster och exceptionell kundservice.

Med över 200 års erfarenhet inom branschen har vi den expertis och kompetens som krävs för att hantera alla typer av verkstadsuppdrag. Våra skickliga tekniker är specialiserade på allt från konstruktion och tillverkning av specialmaskiner till underhåll och reparation av befintliga maskiner.

Vi använder oss av den senaste tekniken och de bästa verktygen för att se till att alla våra projekt slutförs till högsta standard. Vi är stolta över att ha utvecklat ett rykte för att vara den mest tillförlitliga och effektiva verkstaden på marknaden.

Vi tror på att bygga långsiktiga relationer med våra kunder genom att erbjuda högkvalitativa tjänster till överkomliga priser. Vi strävar alltid efter att överträffa våra kunders förväntningar och vi är stolta över att ha byggt ett rykte för att alltid leverera i tid och inom budget.

Oavsett vilken typ av verkstadsuppdrag du behöver hjälp med, kan du vara säker på att Motala Verkstad är rätt val för dig. Kontakta oss idag för att lära dig mer om våra tjänster och hur vi kan hjälpa dig att ta din verksamhet till nästa nivå!

Kontakta oss