Blue Future (BF) Norra Verken och Blue Future Jokkmokk ingår i Motala Verkstad Group-koncernen (MVG), som är ett av Sveriges äldsta verkstadsföretag med rötter som sträcker sig så långt tillbaka som 1822. Blue Future har kunder över hela världen inom energi-, marin-, infrastruktur- och industrisektorn. När de behöver hjälp behöver vi kunna matcha de förväntningar de har gällande kvalitet, kvantitet och leveranshastighet. Det är här du kommer in i bilden. Vi har en tydlig vision – att vi kommer att bygga Sveriges och Nordens största och bästa produktions- och servicepartner inom tung och medeltung industri genom vår övertygelse om att vi är Starkare Tillsammans med våra kunder, leverantörer och medarbetare.

Blue Future söker nu montageledare inom vattenkraft till Kristinehamn.

Vi välkomnar alla oavsett kön, könsöverskridande identitet eller uttryck, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, funktionsnedsättning, sexuell läggning eller ålder. Vi söker dig som har erfarenhet från arbete inom vattenkraftsindustrin. Har du erfarenhet från arbetsledning, planering eller projektledning så är det en fördel, dock inget krav. Huvudsaken är att du har erfarenhet- och god kunskap inom:

  • Tungt mekaniskt montage
  • Ritningsläsning
  • Mätteknik
Blue Future

Kontakta oss