AB Motala Verkstad, ett av Sveriges äldsta verkstadsföretag, grundades år 1822 av Baltzar von Platen, ursprungligen för att leverera mekaniska produkter i samband med byggandet av Göta kanal. Verkstaden växte sedan så att man i mitten av 1800-talet blev en av landets ledande industrier. Motala Verkstad kallas idag ”Den svenska verkstadsindustrins vagga” och har haft stor betydelse för Motala.

Idag är vi på Motala Verkstad en etablerad leverantör av högkvalificerade mekaniska produkter och servicetjänster. Vi arbetar främst inom energi, försvar, livsmedel och infrastruktursektorn. Vi vill vara med och skapa en hållbarmiljö där teknikutvecklingen står i fokus. Eftersom vi har en gedigen kompetens och ett stort engagemang bland våra anställda och ett nära samarbete med våra kunder så bidrar vi till att göra världen lite bättre.

Lördag 21/5 kl 10-14: Är det öppet hus för allmänheten.

Kom och fira Motala Verkstad som fyller 200år, få en unik inblick i verkstaden, träffa och prata med våra kunniga medarbetare.
Vi bjuder på fika, ballonger, fiskdamm och varför inte testa pilbågsskytte?
Vi ses!

 

Kontakta oss