Vill du arbeta brett, självständigt och produktionsnära? Då kanske vi har jobbet du söker!

Motala Verkstad Group-koncernen (MVG) är ett av Sveriges äldsta verkstadsföretag med rötter som sträcker sig så långt tillbaka som 1822. Vi har en tydlig vision – att vi kommer att bygga Sveriges och Nordens största och bästa produktions- och servicepartner inom tung och medeltung industri genom vår övertygelse om att vi är Starkare Tillsammans med våra kunder, leverantörer och medarbetare.

Sjölanders Mekaniska i Västerås söker en svetsberedare!

Vi befinner oss i en expansiv fas där vi startar samarbeten med spännande kunder och bygger upp rutiner för nya och kontinuerliga artiklar, och behöver därför stärka upp med en svetsberedare. Som beredare har du en viktig roll att säkerställa flödet på utgående offerter och en effektiv beredning av inkommande order. Det gör du tillsammans med en grupp där flera beredare ingår, såväl som produktionstekniker, säljare och produktionschef. Tillsammans bearbetas kunder, offerter tas fram, inkommande order bereds och en kontinuerlig dialog hålls med såväl kunder som huvudplanerare – för att säkerställa kvalité, leveransprecision och kundnöjdhet. Visst inköp av orderknutet material och komponenter kan förekomma.

För att trivas i rollen tror vi att du har med dig:

  • Administrativ vana
  • Erfarenhet av hantering av produktavvikelser
  • God vana av Office-paketet
  • Vana av att arbeta i affärssystem

För att vara aktuell för denna tjänst så ska du ha läst en teknisk inriktning på gymnasie- eller eftergymnasial nivå. Du har med fördel även erfarenhet av en produktionsinriktad befattning inom svetsning, kanske som produktionstekniker, planerare eller arbetsledare. Meriterande tidigare erfarenheter inkluderar att du har säljerfarenhet inom industriell tillverkning så som enstycks-, legotillverkning eller systemförsäljning. Att du har goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift är en förutsättning för att kunna utföra arbetsuppgifterna på ett bra sätt. Då det ingår i rollen att resa till såväl kunder över hela landet som bolagen inom koncernen så krävs att du innehar ett B-körkort.

Minst lika viktigt som att du har förståelse för produktionsteknik och det ovan nämnda är att du är ”rätt person”. Rätt person för oss arbetar strukturerat, metodiskt och självständigt. Att bygga långsiktiga relationer såväl internt som externt är någonting du värdesätter – och du har god självkännedom, är duktig på att kommunicera och ge respons. Tillsammans tänker vi att vi kommer att kunna skapa arbetsglädje och bidra till ett gott arbetsklimat.

Vi rekryterar löpande, så vänta inte med din ansökan!

Sök jobbet HÄR

För ytterligare information om tjänsten kontakta:

Susanne Salomaa, VD

070–541 79 90 eller susanne.salomaa@mvg.se

alternativt

Elin Nelin, HR

073–941 64 71 eller elin.nelin@mvg.se

Kontakta oss