Lidköpings Mekaniska Verkstads AB grundades 1875. I dag levererar LMV både maskinkomponenter, prototyper och andra detaljer. I och med sin långa historia är LMV AB skickliga på att utveckla hög noggrannhet i skärande bearbetning och montering.

Sedan december 2019 är LMV en del av MVG Motala Verkstad Group AB.

lidköpings mekaniska verkstads ab

Patrik Kåhre har varit VD för Lidköpings Mekaniska Verkstads AB i 2,5 år ”under de här åren har vi gjort en fantastisk resa tillsammans”

-Jag drivs av utmaningen av att skapa en teamkänsla och värderar arbetsglädje högt upp på listan. Vi ska ha kul på jobbet!

Patrik berättar att bolaget har fortsatt utvecklats tillsammans med all den samlade kompetens som står i huvudfokus och det är en av framgångsfaktor.
-Att vara öppen och lyhörd i arbetsgruppen uppmuntrar till kreativitet, nytänkande och att medarbetarna får ta stort eget ansvar. Vi har en gedigen kompetens på verkstaden, flertalet har arbetat hos oss i över 30 år och det ska vi ta vara på och fortsätta utveckla.

-Självklart har vi också utmaningar, vi ska fortsätta vara konkurrenskraftiga och skapa fler lönsamma affärer tillsammans med våra befintliga och nya kunder.

Jag som VD ska vara med och stötta och det är mitt ansvar att se till så att alla medarbetare har fått rätt förutsättningar för att kunna göra sitt bästa och få ut det mesta av sin potential. Det gör jag på flera sätt bland annat genom att vara genuint intresserad av alla medarbetare.

-Jag tycker att det är viktigt att visualisera och informera resultat för ökad förståelse för att skapa drivkraft för att ständigt förbättra arbetsmomentet, arbetsmetoden och arbetsprocessen.

Jag ser en ljus framtid för Lidköpings Mekaniska Verkstads AB.

Kontakta oss