PLATS

Motala

SISTA ANSÖKAN

2022-02-28

Motala Verkstad Group-koncernen (MVG) är en av Sveriges äldsta verkstadskoncerner med rötter som sträcker sig så långt tillbaka som 1822. Vi har en tydlig vision – att vi kommer bygga Sveriges och Nordens största och bästa produktions- och servicepartner inom tung och medeltung industri genom vår övertygelse om att vi är Starkare Tillsammans med våra kunder, leverantörer och medarbetare.

Vi befinner oss i en tillväxtfas där vi utökar vår kundbas och söker därför maskinoperatörer till AB Motala Verkstad i Motala, som är nyfiken och intresserad av att arbeta inom tung verkstadsindustri.

Vi välkomnar alla oavsett kön, könsöverskridande identitet eller uttryck, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, funktionsnedsättning, sexuell läggning eller ålder. Vi tycker att mångfald berikar. Det finns dock vissa saker som behöver vara på plats. För att passa in som maskinoperatör hos oss behöver du inte nödvändigtvis ha flerårig erfarenhet av området, huvudsaken är att du är nyfiken, vill utvecklas och lära dig mer! Du behöver även kunna göra dig förstådd på svenska och engelska. Har du programmeringskunskaper, erfarenhet av skärande bearbetning, ritningsläsning och tunga lyft med travers så är det meriterande.

Dina arbetsuppgifter kommer bland annat att innebära:

  • Bearbetning av tunga komponenter
  • Ritningsläsning
  • Lyft och hantering av tungt gods
  • Operatörsunderhåll
  • Att bidra i arbetet med ständiga förbättringar inom företaget 
  • Programmering (med stöd av dina kollegor på produktionsteknik)

Tillsammans tänker vi att vi kommer att kunna skapa arbetsglädje och bidra till ett gott arbetsklimat; någonting som är viktigt för oss. Du kommer att vara en viktig pusselbit i koncernen – då vår målsättning är att tankesättet Starkare Tillsammans ska genomsyra hela vår organisation.

 

Övrigt:

Under din introduktion kommer du att gå dagtid tillsammans med en erfaren kollega. När du blivit självgående kan arbetstiden vara förlagd till antingen dagtid eller tvåskift.

Vi rekryterar löpande, så vänta inte med att skicka in din ansökan!

 

För ytterligare information om tjänsten kontakta:

Claes Wahlström (Produktionschef)

073 – 920 99 68 eller claes.wahlstrom@mvg.se

alternativt

Elin Nelin (HR-ansvarig)

073 – 941 64 71 eller elin.nelin@mvg.se

Ansök här: 

 

Kontakta oss